Vi på Earth Control vill göra det enkelt för dig att lyckas med gröna, hälsosamma och naturliga val och smakupplevelser. Därför arbetar vi hårt för att ta fram spännande och lättanvända produkter åt dig. Vi vet att om vi gör det enkelt och inspirerande gör du det gott och inbjudande.

Nature-EC.jpg

Odling, bearbetning & tillredning

Vi förstår sambandet mellan odling, bearbetning och tillredning. Vi kallar denna värdekedja för Earth Control. Eftersom produktens värde säkerställs när vi odlar och skördar med respekt för jorden, som måste förbli frisk och bördig, kommer värdet till sin rätt när du får produkten i dina händer. 

Läs mer här om odlingen, bearbetningen och tillredningen av våra noggrant utvalda ingredienser.

EC-about.jpg

En värld av skillnad

Earth Control står för noggrant utvalda nötter, frön, kärnor och torkad frukt från hela världen som som gör det enkelt och läckert att ge maten ett lyft och njuta av gröna, hälsosamma och naturliga smaker. I Earth Controls sortiment hittar du även ett urval av ekologiska produkter.

Earth Control passar till morgnarna då du behöver extra energi. Till suget när du är på språng och det läckra snackset i soffan. Till rätten du har tillagat så många gånger tidigare och salladen där något saknas. Till kvällen då vill du prova något helt nytt. Kort sagt, våra naturliga produkter gör en enorm skillnad för dig när du är stressad, vill njuta naturligt och få nya smakupplevelser snabbt. Vi vill göra det enkelt för dig att lyckas med gröna och naturliga måltider. Läs mer om vårt sortiment här.

EC-about1.jpg

Nya smakupplevelser

Earth Control är för dem som bryr sig om var produkterna kommer ifrån och söker det autentiska. Earth Control är för dem som ständigt försöker att utveckla sina smaklökar och röra sig bort från det ordinära. Det är känslan av att lyckas. För att du har fått smak för att bryta med vanans makt och modet att experimentera. Och du. Det är ju bara livsmedel. Det finns en första gång för allt. Och kanske kommer glädjen att prova något nytt att vara precis det som gör dig till en starkare, lyckligare och mer nyfiken person?

Kanske kan du göra en vana av att bryta dina vanor eftersom det smakar av skillnad. Smaken. Det är vad det handlar om. Våra produkter är noga utvalda för att bidra till större smaker i din vardag.