Läckra jumborussin

Earth Controls jumborussin är noggrant utvalda från Chile och betraktas som något av ett gourmetrussin tack vare sin storlek, extra söta smak och saftighet.

Jumborussin ger frukosten ett lyft och passar även perfekt som ett naturligt sött snacks för både stora och små.

jumbo-rasins-1080x800.jpg

Jumbo Flame från Chile

Våra jumborussin odlas i de centrala och norra delarna av Chile i Sydamerika, vars klimat ger vinrankorna optimala tillväxtförhållanden. Sorten heter "Jumbo Flame" och betraktas som något av ett gourmetrussin tack vare dess saftighet, storlek och väldigt speciella, söta smak.

Jumbo Flame-druvorna odlas först och främst för att ge färska måltidsdruvor och för att ätas som färska druvor. Och det gör att våra jumborussin är extra saftiga och smakrika med en sötma som är 100 % naturlig. Earth Controls russin är fiberrika och helt utan tillsats av socker.

EC-jumbo-rasins-1080x600.jpg

Druvans tillväxtförhållanden

Jumbo Flame-druvan odlas i de centrala och norra delarna av Chile i Sydamerika, vars klimat ger vinrankorna optimala tillväxtförhållanden.

Druvan 
skördas i februari och mars, varefter de färska druvorna sköljs och sorteras innan de torkas i Chiles varma sol. 

EC-jumbo-rasin-salad.jpg

Russin i maten

Torkad frukt och russin är en perfekt källa till energi för dig som letar efter ett smakrikt tillskott till måltiden. De stora, saftiga russinen passar utmärkt till frukosten som topping på yoghurt, fil, flingor eller i din hemlagade müsli.

Du kan också avnjuta Earth Controls russin direkt ur påsen som ett naturligt sött snacks – eller lägga lite i barnens matsäck som ett uppiggande snacks. Russin är också en god smaksättare i sallader, grytor och i bröd. Variationerna för hur du kan använda russin i din matlagning är många.

Hitta din favorit